👋 We zijn experts in consultancy.

Wij ondersteunen bedrijven en consultants door de juiste match te maken tussen project en talent.

Onze persoonlijke en unieke aanpak en onze langetermijnvisie maken van ons een echte partner voor bedrijven en consultants.

V-IT draait op en om mensen. We bouwen aan sterke relaties met onze consultants en klanten door onze open communicatie en luisterend oor.

Waarom kiezen voor V-IT
Wij gaan altijd voor langetermijn.
Wij hebben een passie voor mensen en voor ons vak
Bewezen expertise, onze knowhow steunt op +20 jaar ervaring in het vak.

De 3 voordelen van consultancy
De juiste kandidaat vinden voor je opdracht is niet altijd even gemakkelijk. Soms twijfel je aan de kwaliteiten of kan je het geschikte profiel niet vinden. Naast de zoektocht naar het ideale profiel komt hier vaak ook een hele administratieve rompslomp bij kijken.V-IT is de oplossing voor al deze struggles.

1. Uw Kandidaat
Het zoeken naar een consultant met het juiste profiel kan veel sneller gebeuren door het netwerk van V-IT in te schakelen. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat opdrachtgevers veel waarde hechten aan een kwalitatieve screening van de potentiële kandidaten. Dit is een van de eerste zaken die wij ter harte nemen. Daarbovenop wordt er gebruik gemaakt van een technologie- en selectieproces dat garant staat voor een vlotte en correcte geautomatiseerde matchmaking met jouw opdracht. Zo heb je in een mum van tijd een specialist in het vakgebied waar jij naar op zoek bent.

2. Contract Management
Je hoeft ook geen tijd meer te steken in het opmaken van contracten of in het opvolgen van administratieve processen. Wij kunnen deze facilitaire rol vervullen van a tot z.Ons contractmanagement zorgt ervoor dat afspraken met uw leveranciers duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en dat hier actief op wordt gestuurd. Dit geldt niet alleen op het moment dat het contract wordt opgesteld, maar gedurende de hele looptijd van de contractuele samenwerking.

3. Time Management
Door het inschakelen van V-IT als consultancy partner worden je behoeftes snel ingevuld. Je takenpakket wordt verlicht door het vinden van consultants en het ondersteunen of overnemen van de administratie. Bij V-IT focussen we ons bij het matchen zeer hard op de cultural fit. Zo zal je niet alleen een kandidaat aangeboden krijgen met de juiste kwaliteiten, maar die ook matcht met de normen en waarden van jouw bedrijf. Zo kan je meteen van start gaan op dezelfde golflengte.

Meet Our Team

Fabrice Alexis
Operations Manager
Orli Swerdlow
Sales Account Manager
Robin Meulemans
Sales Account Manager
Tom Sterkendries
Recruiter
Liesbet Sterkendries
Managing Partner
Kimberley Dhondt
Office Manager
Edona Loki
Office Assistant
Davy Helsen
Talent Aquisition Recruiter
Céline Meers
Talent Aquisition Recruiter

Op zoek naar een Job?

Wij zijn je persoonlijk commercieel ankerpunt in de IT-wereld.