Wij nemen uw privacy serieus.

Vanaf 25 mei 2018 treedt de "Algemene Verordening Gegevensbescherming", beter bekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Deze verordening heeft als doel de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens, een evolutie waar V-IT als verantwoordelijke onderneming mee voor instaat: V-IT blijft zich ertoe verbinden u op de meest transparant mogelijke manier op de hoogte te houden van het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Omdat u in het verleden gebruik heeft gemaakt van onze jobdienst bent u momenteel een van de contacten in onze databank. Dit houdt in dat we u jobaanbiedingen van V-IT versturen waarvan we denken dat u ze interessant vindt. Zoals we ook in het verleden altijd hebben gedaan willen we volledig transparant zijn over de voorwaarden van ons legitieme gebruik van uw persoonlijke gegevens, en u de kans geven om ons gebruik van uw gegevens te controleren.

Als u geen speciale aanbiedingen of informatie over de IT-jobdiensten van V-IT meer van ons wilt ontvangen, dan kan u in ons joboffer op “unsubscribe” klikken en wij verwijderen uw dossier volledig uit ons systeem.


Het is belangrijk dat u weet dat we uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming met partners of derden zullen delen. En dat wij ze enkel gebruiken voor jobdoeleinden (projecten in IT) en geen ander doel.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met privacy@v-it.be